Dags att vinka hejdå

Nu har alla Leia och Atlas valpar flyttat till egna hem och det känns både vemodigt och samtidigt stort att fått va del av när flera familjer blir med hund. Vi känner oss helt trygga i att varenda en av valparna kommit till alldeles perfekta hem fyllda av kärlek och det är verkligen en tröst när saknaden känns för stor. Nu har vi spännande veckor framför oss då Aspa är beräknad att valpa om ca 12 dagar (pappa till den kullen är också vackre Atlas) och det är spännande att se hur magen växer dag för dag.

Vi vill också passa på att tacka alla som deltog på vårt öppet hus den 8 maj. Mer är 300 nyfikna besökar fick komma och klappa på ett 30-tal hundar och prata med oss och hundarnas ägare. Fantastiskt kul att intresset för Labradoodlarna bara växer och växer. Inte konstigt det förresten, ni som träffat dem vet ju att de är de allra finaste av hundar!

thilde1
Ser leendet lite ansträngt ut? Inte konstigt när man har 25 kg valp att kånka på!
IMG_0879
Några av alla de fina hundar och deras hussar och mattar som deltog i öppet hus hos oss
IMG_1024
För alla barn som deltog erbjöds valgos med 7veckorsvalpar vilket både barn och valpar gillade
IMG_1060
Solen sken och frågorna haglade, precis som det ska vara på öppet hus.
Remus
Som vanligt blev det fotografering i studio och en av de som snällt poserade var hanen Remus som för några veckor sedan blev pappa för första gången.