Köpa valp från oss

För att komma med på vår kölista krävs att du via sidan Intresseanmälan, e-post eller hemsidans kontaktsida skickar ett mail. Vi behöver veta när det passar er bäst att ta emot en valp, om ni föredrar tik eller hane (eller är öppna för förslag) och så vill vi gärna att ni berättar lite om vilken typ av hem ni kan erbjuda en valp från oss. Ni skrivs då upp på kölistan och via vårt nyhetsbrev från ni sedan löpande information om planerade valpkullar. Väljer du att skaffa hund på annat håll får du gärna höra av dig så kan vi hålla vår kölista så aktuell som möjligt.

När valparna är födda får man som köpare utifrån sin köplats möjlighet att tinga en specifik valp mot handpenning. Handpenningen är 5000 kronor och det totala priset för en valp är från 25 000 kronor.

Vid 8 veckors ålder är valparna redo att flytta till sina nya hem och vi brukar erbjuda ett par olika datum för hämtning. Som köpare får man med sig ett kompendium med allt man behöver veta för den första tiden med den nya hunden. Vi skickar även med lite saker som underlättar flytten och den första tiden i det nya hemmet och självklart är valparna innan flytt både avmaskade, vaccinerade och besiktigade. För dig som bor utanför Sverige ordnar vi även med pass och nödvändiga avmaskningar och vaccinationer innan utlandsflytt.

Vi ser gärna att ni som valpköpare sedan håller kontakten och inget gör oss så glada som bilder och uppdateringar om hur allt går.