Avelshundar

doodlesapril089.jpgHööks Labradoodle Glitter ”Leia”

Far: Fernridge Tommy Tu Tone ”Primus”
Mor: Superior Labradoodles Törnrosa ”Millan”

Familjens älskade nallebjörn. Brun tik född våren 2014 som hittills gett oss ett gäng helt underbara valpar och fler lär det bli. En tjej med ett fantastiskt temperament och ett otroligt tålamod med barn. Hennes päls är mjuk, storlockig och släpper inget hår. Leia är orädd och trygg och hänger gärna med på allt vi i familjen hittar på.  Läs mer och se fler bilder HÄR

 

 


Pomonadalens Astana ”Asti”

Far: Spring Creeks Atlas
Mor: Pomonadalens Aspa

En klok och trygg miniatyrtik med storlockig, vacker päls och underbart lynne. Självklar och cool inför allt hon möter och finner sig snabbt i alla nya situationer, samtidigt pigg och glad och hänger med på allt med glädje. Asti har fått två gyllene kullar ihop med hanen Apollo. Läs mer och se fler bilder HÄR

 


 

Pomonadalens Gnistra ”Emmy”

Far: Oceanstates Archie
Mor:
Pomonadalens Prima

En oemotståndlig röd tjej med silkeslena lockar och fantastiskt lynne. Hon är en av våra minsta tikar med sina drygt 40 cm i mankhöjd. Emmy har parats vid två tillfällen och första kullen va med hanen Cesar och den andra med miniatyrhanen Apollo.

 

Läs mer och se fler bilder HÄR


Pomonadalens Kastanj ”Tussan”

Far: Pomonadalens Zazu ”Zeb”
Mor: Hööks Labradoodles Glitter ”Leia”

Tussan är en älskvärd och underbar mediumtik som ser ut att bli en kopia av vår familjehund Leia. Hon hänger glatt med på all form av aktivitet som erbjuds men har inga problem att koppla av däremellan. Hon är otroligt barnkär och 100% trygg med även de minsta barnen och är den som alltid får igång alla hundar att leka.

Läs mer och se fler bilder HÄR


Pomonadalens Queen Amidala ”Flingan”

Far: Hööks Labradoodles Spirit
Mor: Hööks Labradoodles Glitter ”Leia”

En tik med alla de egenskaper vi söker i en avelshund. Social, smart och trygg med en underbart len päls. När Flingan föddes rådde det ingen tvekan om att det här skulle bli familjens nya hund. Här på Pomonadalen bor hon tillsammans med mig och barnen och vår andra hund Leia. Troligtvis kommer Flingan få sin första kull valpar under andra halvan av 2019. Läs mer och se fler bilder HÄR

 


Hööks Labradoodles Bella

Far: Fernridges Opus
Mor: Hööks Labradoodles Kiwi

Bella är en glad, familjekär och härlig hund med len och lockig päls som inte släpper något hår. Bella kommer troligtvis få sin första kull valpar 2019 och det ser vi mycket fram emot.

Läs mer och se fler bilder HÄR

 


Pomonadalens Valsa

Far: Spring Creeks Atlas
Mor: Hööks Labradoodles Glitter

En sockersöt och charmig tik som går lika fint bredvid barnvagnen som lös vid ridtur. Hon har en lockig och len päls som inte släpper något hår och med sina 45 cm är hon just på gränsen mellan miniatyr och medium. Valsas har fått två valpkullar hos oss och de har alla blivit otroligt fina hundar.

Läs mer och se fler bilder HÄR

 


Pomonadalens Galax ”Timja”

Far: Spring Creeks Atlas
Mor: Pomonadalens Prima

Timja är en nätt och liten minatyrtik med sina ca 40 cm och hon har utvecklats till en fantastiskt fin hund med underbar fleecepäls. Hon har ett toppenlynne och är både social, gosig och lättlärd samt oerhört stabil i alla miljöer.

Läs mer och se fler bilder HÄR

Nedan är några av de hanar om vi använder i vår avel

Hööks Labradoodles Cesar

Fernridges Opus

Apollo

Hööks Labradoodles Spirit