Avelshundar

doodlesapril089.jpg

Hööks Labradoodle Glitter ”Leia”

Far: Fernridge Tommy Tu Tone ”Primus”
Mor: Superior Labradoodles Törnrosa ”Millan”

Familjens älskade nallebjörn som delar vardagen med oss här på Pomonadalen. Leia är en brun tik född våren 2014 som hittills gett oss flera helt underbara valpar och fler lär det bli. En tjej med ett fantastiskt temperament och ett otroligt tålamod med barn.

Hennes päls är mjuk, storlockig och släpper inget hår. Leia är orädd och trygg och hänger gärna med på allt vi i familjen hittar på från soffmys till ridtur till havet.

Läs mer och se fler bilder HÄR

 

Pomonadalens Queen Amidala ”Flingan”

Far: Hööks Labradoodles Spirit
Mor: Hööks Labradoodles Glitter ”Leia”

En tik med alla de egenskaper vi söker i en avelshund. Social, smart och trygg med en underbart len päls. När Flingan föddes rådde det ingen tvekan om att det här skulle bli familjens nya hund och hon har vuxit upp till att bli precis så fantastisk som vi hoppades på. Här på Pomonadalen bor hon tillsammans med mig och barnen och vår andra hund Leia. Troligtvis kommer Flingan få sin första kull valpar under andra halvan av 2019.

Läs mer och se fler bilder HÄRPomonadalens Kastanj ”Tussan”

Far: Pomonadalens Zazu ”Zeb”
Mor: Hööks Labradoodles Glitter ”Leia”

Tussan är en älskvärd och underbar mediumtik som är som en mindre kopia av vår familjehund Leia. Hon hänger glatt med på all form av aktivitet som erbjuds men har inga problem att koppla av däremellan. Hon är otroligt barnkär och 100% trygg med även de minsta barnen. Bäst trivs hon när hon får hänga med husse på långpromenad vid havet. Tussan fick sin första kull valpar 2018 och kommer få valpar igen under 2019.

Läs mer och se fler bilder HÄR