Valpar

 

Här på gården Pomonadalen på Österlen finns de bästa förutsättningar för att ge våra valpar en riktigt god start i livet. Första veckorna bor valparna i sin valplåda tillsammans med sin mamma och jag sover då alltid i närheten av valparna. Vid fyra veckors ålder flyttar valparna till ett större utrymme då behovet av att röra på sig ökar och då får de också möjlighet att komma ut många gånger per dag. Vi lägger mycket tid på att, rumsrenhetsträna, gosa och umgås med valparna och även vid att vänja dom vid allt som kan förekomma i ett vanligt hem. Hos oss finns två små barn i familjen, två utekatter och två vuxna hundar i hemmet och tack vare dessa och all vår socialisering får valparna en ovärderlig miljöträning under sina första veckor i livet.

 

Vi föder upp några valpkullar per år och i vår avel använder vi endast hundar med friröntgade höfter, bra päls, korrekt exteriör och stabilt lynne. Hundarna vi föder upp ska passa lika bra som vårdhundar och assistanshundar som familjehundar. I vår avel har vi labradoodlar av alla tre storlekar: miniatyr, medium och standard. Målsättningen är alltid friska, vänliga, sociala, lättlärda, intelligenta och vackra hundar med en mjuk och len päls som inte släpper hår. Med andra ord:

Hundar med lockande lockar och ett underbart temperament!

För att sätta upp dig i kön till valp går du in på sidan Intresseanmälan och Nyhetsbrev och skickar in din Intresseanmälan samt skriver upp dig som prenumerant på nyhetsbrevet så är det sedan bara att hoppas att just din drömvalp finns i en framtida kull hos oss.