Köpa valp från oss

För att komma med på vår kölista krävs att du gör en Intresseanmälan och även prenumererar på vårt nyhetsbrev via samma sida. Vi behöver veta när det passar er bäst att ta emot en valp, om ni föredrar tik eller hane (eller är öppna för förslag) och så vill vi gärna att ni berättar lite om vilken typ av hem ni kan erbjuda en valp från oss. Ni hamnar då automatiskt i kölistan och via vårt nyhetsbrev får ni sedan information om planerade valpkullar. Väljer ni att skaffa hund på annat håll får ni gärna höra av er så kan vi hålla vår kölista så aktuell som möjligt. När ni läser om en kull i nyhetsbrevet som passar er så anmäler ni ert intresse till den kullen (instruktioner om hur ni ska gå till väga finns i varje nyhetsbrev) och sedan är det bara att hålla tummarna.

När valparna är födda får man som köpare utifrån sin köplats möjlighet att tinga en specifik valp mot handpenning. Handpenningen är 5000 kronor och det totala priset för en valp är 35-50 000

Vid 8 veckors ålder är valparna redo att flytta till sina nya hem. Som köpare får man med sig ett kompendium med allt man behöver veta för den första tiden med den nya hunden. Vi skickar även med lite saker som underlättar flytten och den första tiden i det nya hemmet och självklart är valparna innan flytt både avmaskade, vaccinerade och besiktigade. För dig som bor utanför Sverige ordnar vi även med pass och nödvändiga avmaskningar och vaccinationer innan utlandsflytt.

Vi vill gärna att våra valpköpare  håller kontakten och inget gör oss så glada som bilder och uppdateringar om hur allt går.