Avelshundar

Hööks Labradoodles Ísey ”Isa”

Far: Hööks Labradoodles Baccus
Mor: Sun Valleys Lava

Familjens solstråle är den unga tiken Isa som flyttade hem till oss i början av sommaren 2022 då hon just fyllt 8 veckor. Hon har varit en glädjespridare från första stund. Isa är en liten mini som med sina 7 kg är en av våra minsta avelstikar. Än har hon inte åldern inne men vi hoppas att hon ska få valpar någon gång i början av 2024.

Pomonadalens Milimani ”Millie”

Far: Pomonadalens Snö
Mor: Pomonadalens Juno

En svart miniatyrtik med vita tecken som föddes hos oss på Pomonadalen hösten 2021. Alla hälsotester är nu gjorda med bästa resultat så vi ser fram emot att i framtiden få valpar efter det här charmtrollet.

 
Millie bor hos sin fodervärd på Österlen tillsammans med sin mamma Juno.

Pomonadalens Tesla ”Ester”
Far: Hööks Labradoodles Spirit
Mor: Pomonadalens Kanel

Ester är en rödaprikos mediumtik som föddes hos oss våren 2020. Tillsammans med sin matte arbetar hon som skolhundsteam och Ester älskar att arbeta. Att vara med barnen på förskolan och göra trick med dem är kalas enl. Ester och att barnen samtidigt lär sig en massa är förstås toppen. Esters familj beskriver henne så här:
Ester har många fina egenskaper, glad , kelig och älskar att vara ute. Hennes päls är väldigt len och fäller inget.  Förutom att vara med barn är en favorit så älskar hon att vara på promenad i skogen eller på stranden.

Pomonadalens Salsa

Far: Apollo
Mor: Pomonadalens Valsa

Salsa är en härlig tjej av mindre mediumstorlek som gärna myser i soffan och blir som gladast när hon har familjen runt sig. Hon är klok och otroligt läraktig så att öva in nya tricks går lätt som en plätt. En riktig drömdoodle. Salsa har storlockig och len fleecepäls som hon nedärvt till sina valpar ihop med hennes fina lynne.
Vi ser fram emot att få valpar efter henne igen.

Pomonadalens Askja

Far: Chewy
Mor: Pomonadalens Valsa

 
 
Pomonadalens Queen Amidala ”Flingan”

Far: Hööks Labradoodles Spirit
Mor: Hööks Labradoodles Glitter ”Leia”

En tik med alla de egenskaper vi söker i en avelshund. Social, smart och trygg med en underbart len päls. När Flingan föddes rådde det ingen tvekan om att det här skulle bli familjens nya hund och hon har vuxit upp till att bli precis så fantastisk som vi hoppades på.

Här på Pomonadalen bor hon tillsammans med oss och barnen och vår andra hund Leia. Flingan har redan blivit mamma till ljuvliga valpar och vi hoppas på fler kullar i framtiden.

Läs mer och se fler bilder HÄR

Doggie Doodle Birta

Far: Labradoodles Playground Baerke
Mor: House of Australian Labradoodles Beau

Ljuvliga Birta är en röd miniatyr med storlockig fleecepäls och härligt lynne. Hon föddes i Belgien och kom till Sverige som valp. Birta visade sig tidigt leva upp till alla våra önskemål. Nu när hon har åldern inne och klarat alla hälsotester med bravur så ser vi med spänning fram emot att få valpar efter henne.

 

Ett axplock av yngre tikar vi hoppas kunna använda i aveln i framtiden