Avelshundar

Hööks Labradoodles Ísey ”Isa”

Far: Hööks Labradoodles Baccus
Mor: Sun Valleys Lava

Familjens solstråle är den unga tiken Isa som flyttade hem till oss i början av sommaren 2022 då hon just fyllt 8 veckor. Hon har varit en glädjespridare från första stund. Isa är en liten mini som med sin mankhöjd om 37 cm och vikt på 8 kg är en av våra minsta avelstikar.

Våren 2024 blev hon mamma för första gången till en jättefin kull.

Pomonadalens Milimani ”Millie”

Far: Pomonadalens Snö
Mor: Pomonadalens Juno

En svart miniatyrtik med vita tecken som föddes hos oss på Pomonadalen hösten 2021. Alla hälsotester är nu gjorda med bästa resultat så vi ser fram emot att i framtiden få valpar efter det här charmtrollet.

Millie bor hos sin fodervärd på Österlen tillsammans med sin mamma Juno.

Pomonadalens Semlan

Far: Hööks Cooper
Mor: Pomonadalens Meimei

En tvåfärgad miniatyrtik som föddes hos oss på Pomonadalen i februari 2023. Hon har sedan dess varit en självklar del av vår familj och vi kunde inte fått en mysigare och härligare hund.  Än har hon inte åldern inne men när hon har det och alla hälsotester är gjorda så är planen att i framtiden få valpar efter henne. Semlan är en liten mini som väger ca 7 kg.

Läs mer och se fler bilder HÄR

Pomonadalens Tesla ”Ester”
Far: Hööks Labradoodles Spirit
Mor: Pomonadalens Kanel

Ester är en rödaprikos mediumtik som föddes hos oss våren 2020. Tillsammans med sin matte arbetar hon som skolhundsteam och Ester älskar att arbeta. Att vara med barnen på förskolan och göra trick med dem är kalas enl. Ester och att barnen samtidigt lär sig en massa är förstås toppen. Esters familj beskriver henne så här:
Ester har många fina egenskaper, glad , kelig och älskar att vara ute. Hennes päls är väldigt len och fäller inget.  Förutom att vara med barn är en favorit så älskar hon att vara på promenad i skogen eller på stranden.
Pomonadalens Queen Amidala ”Flingan”

Far: Hööks Labradoodles Spirit
Mor: Hööks Labradoodles Glitter ”Leia”

En tik med alla de egenskaper vi söker i en avelshund. Social, smart och trygg med en underbart len päls. När Flingan föddes rådde det ingen tvekan om att det här skulle bli familjens nya hund och hon har vuxit upp till att bli precis så fantastisk som vi hoppades på.

Här på Pomonadalen bor hon tillsammans med oss och barnen och vår andra hund Leia. Flingan har redan blivit mamma till ljuvliga valpar och vi hoppas på att få en till kull innan hon pensioneras från aveln.

Läs mer och se fler bilder HÄR

Doggie Doodle Birta

Far: Labradoodles Playground Baerke
Mor: House of Australian Labradoodles Beau

Ljuvliga Birta är en röd miniatyr med storlockig fleecepäls och härligt lynne. Hon föddes i Belgien och kom till Sverige som valp. Birta visade sig tidigt leva upp till alla våra önskemål då hon förutom att vara en otroligt vacker tik dessutom har ett ovanligt fint lynne. Birta är trygg, kärleksfull och klok. Birtas första kull valpar har vuxit upp till fantastiskt fina individer och i oktober -23 föddes hennes andra kull.


Ett axplock av yngre tikar vi hoppas kunna använda i aveln i framtiden